Csótány, ágyipoloska és darázs irtás

Csótány és ágyipoloska irtás

Csótány és ágyipoloska irtás

Ágyipoloska és darázs irtáskérezz felelek

2018. március 31. - Benedek Elek

Ágyipoloska és darázs irtáskérezz felelek

 

rovarirtas03.jpg

 

  • Az ágyi poloska irtásakor használnak e gázt?
  • A kártevő irtáshoz használnak gázt bizonyos helyzetekben ám társasházban ennek a lehetősége nem áll fent. Ebben az esetben, ha megfelelően vannak alkalmazva az engedélyezett módszerek, akkor nincs is rá szükség.

 

  • Csak a gáz a jó! Az mindent megöl!
  • Sajnos ez nem így van, pedig jó lenne. A gáz sem végez mindennel, ahhoz ugyan is, hogy a gáz kifejtse, hatását be kell juttatni az élő szervezetbe, ez nyilvánvalóan a légzéssel nyilvánul meg. Csak hogy a pete nem lélegzik, mire ez megtörténne, addigra a gáz már kiszellőzik. A legjobb megoldás a tartós mérgezés lenne.
  • Érdemes a gázt kombinálni permetezéses eljárással, hidegköd képzéssel kiűző szer használatával. Ezzel meggyorsíthatjuk az eljárást, hiszen az ágyi poloskát kicsalogathatjuk búvóhelyéről.

 

  • Mennyi ideig bírja az éhezést a poloska?
  • Az ágyi poloska (kifejlett egyed) akár 6 hónapig is képes élni azonban sokak számára tévhit, hogy azt hiszik, ha az egyik szobában kiéheztetik a rovart, akkor elpusztul, hiszen ez nem így van, mert a poloska aktív módon a táplálék után megy. Ha még is az éheztetést választják, akkor annyi ideig, míg a folyamat tart búcsút kell venni az adott ruhadarabtól vagy tárgytól.

 

  • Mit kell tenni poloskairtás előtt?
  • Elsősorban meg kell találnunk a probléma okát, vagyis hogy milyen módon került a környezetünkbe. Ha mindezzel tisztában vagyunk, akkor kevesebb az esélye a visszafertőződésnek. Fontos gondoskodnunk a háziállatok védelméről.
  • Nagyon hasznos tipp, ha egy tiszta ágyneműt gőzölve átvasalunk, majd még melegen elzárjuk egy szemetes zsákba. Ez az ágynemű lesz az, amit az irtás után felhúzunk.
  • Ezen kívül az ügyfélnek más előkészületet nem kell megcsinálnia. Fontos hogy reggel az ágyból való kikelés után mindent úgy hagyjunk, ahogy van. Gyakran találkozunk azzal, hogy az ügyfél segítő szándékból elpakol, de sajnos ezzel nem vagyunk, előrébb sőt hátrányból indulunk hisz egyszerűbb, ha mi magunk pakolunk, így sokkal jobban látjuk a poloska árulkodó jeleit.

 

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés és ingatlan felmérés

 

  • Hogy történik maga a poloskairtás?
  • Első kezelés alkalmával javasolt a reggeli órákban való kezdés hisz utána jó pár órán át üresen kell hagyni a lakást. Sem ember sem pedig háziállat nem tartózkodhat ez idő alatt a kezelés alatt álló légtérben. Ez alól természetesen kivétel az akvárium, de ezek berendezéseit áramtalanítani kell. Az irtás alatt nagy figyelmet fordítunk az ágyakra olyannyira, hogy szükség szerint szét is szereljük őket. Ezen felül az ágyneműtartót kiürítjük és lehetséges, hogy levételre kerülnek a falon lévő polcok illetve képek is. A szekrények kipakolásáról az adott helyzet súlyától függően döntünk. A második kezelés során már nem szükséges a lakást elhagyni. Darázsirtás a gyakorlatban.

 

  • Ha csak egyik helységben van poloska, akkor is szükséges a lakás többi részét is fertőtleníteni?
  • Természetesen mindenképpen a legtöbb esetben sajnos ugyan úgy megtaláljuk a másik szobában is a poloskát. Mi sem könnyebb, mint az egész lakásban elterjeszteni például mosás közben, hisz az otthonunkban található összes anyag egy szennyes kosárban kerül összegyűjtésre így hát lehetőséget adunk a poloskáknak a terjedésre.  Még csak nem is kerül neki erőfeszítésbe. a Konyha és a fürdő nem élet tere így azt csak a kezelés teljessége miatt szokás elvégezni, de ha kimaradna, az nem jelent problémát illetve nem vall szakmai hanyagságra.

 

 

  • Egyáltalán kiirtható véglegesen?
  • Gyakran halljuk, hogy nem sikeres az irtás a tolerancia miatt ám egyszer sem volt olyan, amikor visszajelzésben ez ált volna a háttérben.
  • Vállalatunkban mind ez csak a megrendelőn múlik. Természetesen vannak különleges esetek, de ha a szakember elhatározza magát, akkor nincs probléma.

 

  • Mire van kiterjedése a garanciának?
  • Olvashatta a rovar biológiai leírásában, hogy nem szeret éhezni, lehetősége szerint 3-4 naponként vért szív. Ha csípések megszűnnek, mint legszembetűnőbb nyomok akkor a lakás poloska mentesnek nyilvánítható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csotanyesagyipoloskairtas.blog.hu/api/trackback/id/tr8013796752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása